Face IT Voor Jungeren

Online support voor jongeren met aandoeningen of letsel wat hun uiterlijk beïnvloedt

Het team

Marije

Marije van Dalen, Msc. Psycholoog-onderzoeker, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/psychologie, Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis.

Hoi,

Mijn naam is Marije. Ik ben de coördinerend onderzoeker. Als je vragen hebt over het onderzoek of het Face IT voor jongeren-programma, is de kans groot dat je mij zult spreken.

Jolanda

Dr. Jolanda Okkerse, Hoofdonderzoeker/Klinisch psycholoog, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/psychologie, Erasmus MC – Sophia kinderziekenhuis.

Hallo,

Mijn naam is Jolanda Okkerse en ik ben als projectleider betrokken bij het onderzoek naar Face IT voor jongeren. Samen met Marije zorg ik er voor dat het onderzoek zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en in de toekomst voor zo veel mogelijk jongeren beschikbaar is.

Dr. Arianne Dessens, Onafhankelijk deskundige/Klinisch psycholoog, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/psychologie, Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis.

Dr. Arianne Dessens is de onafhankelijk deskundige voor het onderzoek. Zij is niet betrokken bij de uitvoering van het onderzoek. Je kunt bij haar terecht als je vragen hebt over het onderzoek die je niet kunt stellen bij het uitvoerend onderzoeksteam. Je kunt haar bereiken via a.b.dessens@erasmusmc.nl of 010-7036446.

close popup

Login

Sommige delen van deze website zijn alleen toegankelijk voor leden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Login